Kövess minket

Aztaa

A Disney bemutatta az eddigi legélethűbb Star Wars inspirálta fénykardját

Megosztva

A Disney kutatásért és fejlesztésért felelős részlege, a Disney Imagineering 2018 óta dolgozik egy valósághűnek tűnő, visszahúzható fénykardon, és most úgy tűnik, hogy végre elkészült, az egyetlen apró hiba, hogy kereskedelmi forgalomban nem lesz kapható.

A hihetetlenül igazinak tűnő sci-fi fegyvert Josh D’Amaro, a Disney Parks and Experiences elnöke mutatta be még előző héten a SXSW fesztiválon tartott előadása során. D’Amaro leleplezett pár klassz dolgot, de az igazi látványosság az volt, amikor elővett egy fénykard markolatot, megnyomott rajta egy gombot, mire egy nagy neonkék penge nőtt ki az ezüst markolatból, amihez a filmekből ismerős ikonikus fénykard hang is társult. A közönség hallhatóan izgalomba jött a látványtól, mint az a lenti videón látható.

Ez nem az első alkalom, hogy a Disney behúzható fénykardot mutat be, amelyet aztán használni is fognak használni Star Wars parkoknál és látványosságoknál, de a korábbi bemutatókhoz képest ezúttal D’Amaro sokkal nyugodtabbnak tűnt, és képes volt többször is meglengetni a fegyvert, ki- és bekapcsolni. Úgy tűnik tehát, hogy már magabiztosak abban, hogy nem fog szétesni a kezükben.

Sajnos, még ha a technológia minden eddiginél robusztusabbnak is tűnik, a Disney nem tervezi, hogy eladja ezeket a fejlett fénykardokat a rajongóknak, nekik tehát maradnak a gyerekjátékok.

(Kotaku)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés