Kövess minket

Hiphop

A „fehér Lil Baby”-nek hívja magát ez a srác, a rapper csak pislog az egészen

Megosztva

Elég nagyot megy a neten egy fehér rapper srác, aki azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy teljesen úgy rappel, mint Lil Baby.

A dél-karolinai fiú, aki a Lil Man J művésznevet használja, kb. két éve töltötte fel az első dalát YouTube-ra, de akkor még csak közel sem hasonlított a stílusa Lil Baby-re, az elmúlt pár dalában, az idén ledobott „Never„, „What I’m On„, és főleg a „Cap Freestyle„-ban viszont már tagadhatatlanul az atlantai sztár hangjából, mondjuk úgy inspirálódik.

Ezzel párhuzamosan Lil Man J a TikTokon is egyre népszerűbb, ahogy az emberek lassan kezdik felfedezni a motyogós, orrhangos Lil Baby hasonlóságot. Az oldalán több videóban is arra kérik az emberek, hogy rappelje el valamelyik Lil Baby számot, legutóbb például a „Bigger Picture„-t. Az utánzással már gyűjtött közel 510 ezer követőt és bezsebelt 8 millió lájkot.

@reallilmanj

Replying to @talulah.thedog after this im done with the lil baby stuff!! Helped me come up now i need to solidify my spot!! #lilbaby #rapper #rap #foryoupage

♬ The Bigger Picture – Lil Baby

A gimit épp elvégző fiatal nem is próbálja amúgy tagadni a hasonlóságot, sőt, direkt rá is játszik, a legutóbbi, már 630 ezres YouTube nézettségnél járó „Cap Freestyle„-ban például egyenesen azt rappeli, hogy:

Fekete próbálok lenni, de fehérebb nem is lehetnék, én vagyok a fehér Lil Baby, senki sem keményebb nálam

A rapperre már maga Lil Baby is felfigyelt, de egyelőre úgy tűnik, hogy nem tudja, hogy mit is gondoljon erről az egészről. Egy Instagram poszt alá, amelyben Lil Man J dalrészletek voltak, azt kommentelte ugyanis, hogy: „Ez valami vicc, vagy ez most komoly?

(XXL)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés