Kövess minket

Aztaa

A Forbes szerint Ye már nem dollármilliárdos, hatalmasat vesztett az adidas deal bedőlésével

Megosztva

Ye már nem dollármilliárdos – állítja a Forbes magazin az új elemzésében.

A gazdasági lap írása szerint azzal, hogy az adidas megszakította a YEEZY branddel való igen jövedelmező, közel tíz éve tartó partnerségi megállapodását, a német brand hatalmasat vesztett, elvégre az eladásaik 8 százaléka a YEEZY termékekből jött be, de Ye még nagyobbat bukott, mivel ő ezzel a deallel lett milliárdos.

Kanye nemrég egy interjúban még azzal hencegett, hogy akár antiszemita dolgokat is mondhat nyilvánosan és az adidas még így sem dobja őt.

Végül mégis dobták, a Forbes szerint pedig ezzel Ye elveszítette a milliárdos státuszát, ugyanis ez volt a zenészből lett divattervező legjelentősebb bevételi forrása. Az adidas nélkül a Forbes számításai szerint Kanye „csak” 400 millió dollárt ér.

Vagyona mostantól a megtakarításaiból, az ingatlanjaiból, a jogdíjaiból, és az ex-felesége, Kim Kardashian SKIMS márkájának 5%-kos részesedéséből áll. Ye amúgy vélhetően nem ért majd egyet a gazdasági lap értékbecslésével, elvégre 2020-ban, mikor 1 milliárd dollárra becsülték a vagyonát, ő kiakadt rájuk, hogy nem tudnak számolni, mert valójában 3,3 milliárdos vagyona van.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés