Kövess minket

Bulvár

A Goodie Mob rappere szerint, ha 2Pac élne, akkor Beyoncé nem JAY-Z-vel lenne

Megosztva

Goodie Mob alapító, és az atlantai szcéna egyik OG-je, Big Gipp nemrég interjút adott az Art of Dialogue-nak, ahol azt találta mondani, hogy JAY-Z gyakorlatilag egy senki Beyoncé nélkül, és amúgy is, szerencséje, hogy 2Pac már nem él, különben lecsapná a feleségét a kezéről.

A beszélgetés onnan indult, hogy feljött a Billboard nemrégiben közzétett „legjobb hiphop előadók” listája, ahol JAY-Z lett az első, míg Pac csak a negyedik helyet csípte meg.

Nekem Tupac… Az egyetlen értelmes ok, amiért Jay-Z-t Tupac elé sorolhatod, az az, hogy neki van egy Beyoncéja. Ha elveszed tőle Beyoncét, nem marad szar se. Rímek? Igen, lehet, hogy jobban rappel, mint ‘Pac, de ‘Pac szívvel jött. Ez más, egyszerűen más. Soha nem tudod legyőzni a szívet, tesó” – mondta Gipp.

Gipp kiemelte, hogy míg egyes művészek tagadhatatlanul tehetségesek technikailag, másoknak van egy természetes pimaszságuk, ami megadja nekik az előnyt. „Pontosan ez a különbség Jordan és LeBron között” – magyarázta. „Jordan technikás. LeBron? Gengszter. Két különböző stílus. Ha ‘Pac itt lett volna, szerinted kivel jött volna össze a csaj? – szúrt oda Gipp.

A rapper később egy másik interjúban megismételte, hogy Shakur „az a fajta fickó” volt, aki lecsapja a kezedről a nődet. Mint elmondta, JAY-Z ráment a szcéna „első számú nőjére”, és szerinte 2Pac is így tett volna. Azt hozzátette, hogy ettől még tiszteli JAY-Z-t, de ez az „igazság”.

(HNHH)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés