Kövess minket

Aztaa

A Joker terhes lesz és szül egy gyereket a DC új képregényében

Megosztva

Joker becstelen történetének legújabb fejezete az eddigi legszokatlanabb: a DC szupergonosz ugyanis teherbe esik, majd fura körülmények közt „szül” egy gyereket.

A DC Comics sorozatának új számában, a The Joker: The Man Who Stopped Laughing-ben Batman ősellensége azután lesz terhes, hogy rányomul a Zatanna nevű, igazi varázserővel bíró bűvészhölgyre, aki amolyan bosszúként megátkozza a Jokert. Az átok úgy szól, hogy soha senki másnak nem lehet gyereke Jokertől, de mivel bűnöző bohócnak eleve nincs gyereke, ezért a mágia megfordul és ő lesz terhes.

Ha ez elsőre furcsán hangzik, nem baj, pont ez volt a képregényeket készítő cég szándéka. A DC Comics honlapján úgy hirdeti a Matthew Rosenberg és Carmine Di Giandomenico által írt kiadványt, hogy az tartalmazza a Joker „eddigi legbizarrabb kalandját„. A sztori ráadásul csak egyre betegebb, ahogy megy előre, Joker ugyanis elmegy egy másik szupergonoszhoz, aki mellesleg orvos is, hogy nézzen már rá a gyerekre, de mivel Jokernek csak himbilimbije van lent, az orvos nem tud sokat tenni a terhes vizsgálat során. Joker végül különleges módszert választ a szülésre, kiokádja (!!?) a gyerekét, aki egy deformált mása önmagának. Zseniális.

(NYP)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés