Kövess minket

Stílus

A jövőből érkezett, de hű gyökereihez, egy kis ZX történelem és a legújabb adidas ZX22 Boost

Megosztva

Még csak 1984-et írunk, amikor az adidas piacra dobta az első ZX-et, amelyet profi futók számára terveztek. Különlegességét az ívet alátámasztó Torsion merevítés adta, egy új technológia, mellyel a súlypontot kiegyenlítve egy osztott középtalp garantálta a nagyobb hatékonyságot és kényelmet.

Azonban a ZX nem csak a futók körében aratott nagy sikert, a hagyományostól eltérő élénk színhasználat miatt a divatimádók is gyorsan felfigyeltek rá. A 90-es évek végén igazi státuszszimbólummá vált a cipő és ezzel be is írta magát a sneaker történelemkönyvebe. Természetesen az adidas kihasználta a hype-ot és az évek során beindultak a jobbnál jobb kollaborációk és megújult sziluettek, ekkor a ZX már nem futócipőként funkcionált, hanem egy ikonikus lifestyle sneakerként.

A ZX mindig is az innovációról volt híres, ez az evolúció nem állhat meg, az adidas Originals a ZX22-vel ismét egy új szintre emelte a híres sziluettet.

A ZX22 a virtuális térben született, az úgynevezett „Jet Boost” technológiával készült, amely energikus kényelmet és stabilitást biztosít minden mozdulatnál. A gyártásnál a környezetet is szem előtt tartva gyártották, a felsőrészek 25%-a legalább 50%-ban újrahasznosított anyagokból készült.

A ZX család legújabb és minden olyan high-tech részlettel büszkélkedhet, melyek megőrzik a ZX hagyományait és innovációját.

Szerezd be elsők között az adidas ZX 22 BOOST-ot a Playersroomból.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés