Kövess minket

Film

A „Legenda vagyok 2” egy alternatív befejezés folytatása lesz, amelyben Will Smith karaktere nem halt meg

Megosztva

Miután tavaly bejelentették, hogy Will Smith és Michael B. Jordan főszereplésével készül a 2007-es, posztapokaliptikus akciófilm, a „Legenda vagyok” második része, többen azt találgatták, hogy miként lehet folytatni egy olyan filmet, amelyben a főszereplő *SPOILER* meghalt. Akiva Goldsman producer és forgatókönyvíró most a Deadline-nak adott interjújában megosztotta, hogy a Legenda vagyok 2 egy alternatív befejezést követ majd, amelyben Will Smith karaktere megúszta a halált.

Az új történetszál vélhetően a Legenda vagyok kétlemezes DVD-kiadásán található alternatív befejezésből származik. Richard Matheson 1954-es, azonos című regényén alapuló film, Robert Neville (Will Smith) történetét mutatja be, aki a Földön az egyetlen emberi túlélő, akit nem fertőzött meg egy bizonyos gyilkos vírus. Ő New York utolsó lakója, s talán az egész világon nincs már rajta kívül ember, de a pusztító járvány következtében új faj jött létre, ezek a mutánsok figyelik minden mozdulatát, éjjel-nappal vadásznak rá. Neville menekülés közben saját vérének felhasználásával próbálja előállítani a járvány ellenszerét.

Néhány évtizeddel később játszódik majd, mint az első” – mondta Goldsman. „Különösen New York lesz látványos… Nem tudom, hogy felmásznak-e az Empire State Buildingre, de a lehetőségek végtelenek” – tette hozzá „Visszanyúlunk az eredeti Matheson-könyvhöz, és az alternatív befejezéshez, szemben az eredeti filmben megjelent befejezéssel. Matheson arról beszélt, hogy az ember mint uralkodó faj ideje a bolygón véget ért. Ez egy nagyon érdekes felvetés, amit jobban beépítünk a filmbe. Egy kicsit hűebb lesz az eredeti szöveghez” – árulta el.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés