Kövess minket

Zene

A Linkin Park énekese nem fog visszatérni hologramként, mint anno 2Pac

Megosztva

Mike Shinoda egy új interjúban elárulta, hogy a Linkin Park sosem fog a néhai frontember, Chester Bennington hologramjával fellépni.

A 94.5 The Buzznak nyilatkozva Shinoda megosztotta a gondolatait a zenészek hologramként való visszatéréseiről, miután a riporter, Theresa azt mondta, hogy „jó pénzt” fizetne azért, hogy Benningtont hologramként láthassa. „Azok hátborzongatóak. Még ha nem is rólunk beszélnénk, ha nem Chesterről beszélnénk, ami… ez egy nagyon érzékeny téma, és megvannak az érzéseink azzal kapcsolatban, hogy hogyan képviseljük ezt. Számomra ez egy egyértelmű nem. Nem vagyok benne.” Az LP alapembere hozzátette: „Például hallottam, hogy az ABBA hologram show-t csinál, és ők még mindig élnek. Értem, hogy vissza akarnak repíteni téged abba a pillanatba, amikor ezek a dalok újak voltak, abba a korszakba. Értem én ezt. Nem vagyok biztos benne, hogy személy szerint én vennék jegyet így koncertre. De más emberek igen. Ez rendben van.

A Linkin Park a frontember, Chester Bennington 2017-es halála óta szünetel. A múlt hónapban a zenekar kiadta a ‘Lost‘ című, korábban még nem hallott számot a ‘Meteora‘ érából. Az album idén ünnepli 20. évfordulóját.

Theresa and Mike Shinoda Talk New Single 'In My Head' & Linkin Park's April Release

What are his thoughts on a Hologram Chester show? Meteora 20th Anniversary Release is on April 7th. Is he also in Scream VI besides making 2 songs for the film? check it out.#altrock #rock #mikeshinoda #Theresa #TheresaRockFace #linkinpark #scream #ScreamVI

Posted by 94.5 THE BUZZ on Friday, March 10, 2023

(NME)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés