Kövess minket

Európa

A Microsoft bevásárolta magát a Londoni Értéktőzsdébe

Megosztva

A Microsoft 4%-os részesedést szerez a londoni tőzsdében egy 10 éves stratégiai partnerség keretében, amely az adat- és elemzési megoldásokat, valamint a következő generációs felhőinfrastruktúrát érinti. A szoftveróriás az LSE részvényeinek 4%-át vásárolja meg a Blackstone/Thomson Reuters konzorciumtól.

Ez a stratégiai partnerség jelentős mérföldkő az LSEG azon útján, hogy pénzügyi és adatpiaci infrastruktúráját világelső vállalattá alakítsa, és átalakítja ügyfeleink élményét” – mondta David Schwimmer, vezérigazgató. Meggyőződésük, hogy a Microsofttal való partnersnek köszönhetően átalakul, ahogy az ügyfelek világszerte kereskednek az értékpapírokkal. Az LSE arra számít, hogy a bevételek növekedése idővel „jelentősen” növekedni fog, ahogy az új termékek életbe lépnek.

A felhő és a mesterséges intelligencia fejlődése gyökeresen át fogja alakítani a pénzügyi intézmények kutatásának, interakcióinak és tranzakcióinak módját az eszközosztályok között, és alkalmazkodni fog a változó piaci feltételekhez” – mondta Satya Nadella, a Microsoft elnök-vezérigazgatója.

(CNBC)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés