Kövess minket

Hiphop

A Migos feloszlásáról pletykálnak, miután kikövették egymást Instagramon

Megosztva

Valami nem okés a Migos háza táján, hisz a trió egyes tagjai váratlanul kikövették egymást Instagramon, és még Cardi B is beszállt a dologba, egyes rajongók máris a csapat szétesését vizionálják.

A szerdai napon egy @Kurrco nevű Twitter felhasználó szúrta ki, hogy Offset kikövette Quavót és Takeoff-ot Instán, ami a modern világban a szakítás és az összeveszés már-már univerzális jelének számít, így sokan azonnal kombinálni kezdtek, hogy a Migos feloszlik. Quavo amúgy szintén nem követi Offsetet, de Takeoff még igen. Extra adalék a drámához, hogy Offset felesége, Cardi B sem követi már Quavót és Takeoff-ot.

A trió egyelőre nem válaszolt a pletykákra, de érdekes, hogy Quavo és Takeoff pont most pénteken fognak ledobni egy új közös dalt „Hotel Lobby” címen, ami az Unc and Phew nevű új duójuk első kislemeze lesz. Lehet ezen vesztek össze Offsettel, vagy az egész csak egy félreértés? Nem tudni, mindesetre a Migos utoljára tavaly júniusban jelentkezett nagylemezzel, a Culture harmadik részével, és habár ígérték, azóta se jelentettek be hozzá turnét, viszont több fesztiválon is jelenésük lesz a nyáron.

(Rap-Up)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés