Kövess minket

Hiphop

A Migos lemondott egy fesztiválfellépést, de tagadják, hogy feloszlanának

Megosztva

Tovább gyűrűzött a pletyka, miszerint feloszlik a Migos.

A trió széteséséről szóló szóbeszéd még májusban ütötte fel a fejét, miután Offset és felesége, Cardi B kikövették Quavót és Takeoffot Instagramon. Most egy nagyobb fesztiválfellépésüket is lemondták, de a csapat szóvivője szerint nincs itt semmi látnivaló.

Arra továbbra sincs magyarázat, hogy Offset nemrég miért követte ki a kollégáit, de az egyik lehetséges teória az volt, hogy csak így akartak egy kis felhajtást keríteni a Quavo-Takeoff kollab dalnak, a „Hotel Lobby„-nak. Quavo talán pont ezért nem kommentálta a TMZ-nek a Migos feloszlásáról szóló pletykákat, mikor az utcán betalálták ezzel, pedig semmibe nem került volna azt mondani, hogy „nem igaz”.

Most viszont kiderült, hogy a hármas nem fog fellépni a 2022-es New York-i Governors Ball fesztivál pénteki napján, pedig olyan nevekkel osztoztak volna a színpadon, mint Kid Cudi, J. Cole, Jack Harlow, vagy épp Playboi Carti. A fesztiválszervezők csak annyit közöltek, hogy rajtuk kívülálló okok miatt nem lép fel a Migos, magyarán a rapperek mondták vissza a koncertet. Később Lil Wayne-t jelentették be pótlásnak.

A Migos feloszlásának híre ezután annyira felpörgött, hogy a csapat szóvivőjének egy a TMZ-hez eljuttatott közleményben kellett cáfolnia, hogy szétmenne a banda. A szóvivő elmondta, hogy csak azért nem tudnak fellépni, mert Quavo épp filmet forgat a héten, a Migos tehát egyelőre egyben van.