Kövess minket

Film

A nyáron érkezik The Weeknd HBO sorozata, a „The Idol”

Megosztva

Amióta az HBO először bejelentette új sorozatát, a The Idol-t, mindenki arra volt kíváncsi, hogy pontosan mikor kerül képernyőre a show. Most végre válaszokat kaptunk, de még mindig nem teljes a kép.

Az Abel Tesfaye (aka The Weeknd) és az Euphoria alkotója, Sam Levinson által készített sorozat a BLACKPINK-tag Jennie színészi debütálását jelenti, a főszereplők pedig ott van Lily-Rose Depp és Troye Sivan. A Depp és Tesfaye kapcsolatát követő sorozat hivatalos szinopszisa így szól: „A zeneipar kulisszái mögé betekintő The Idol középpontjában egy életvezetési-tanácsadóként megjelenő modern kori szekta vezetője áll, aki bonyolult kapcsolatot alakít ki egy feltörekvő popikonnal„.

Eddig néhány rövid előzetes látott napvilágot, amelyekből kiderült, hogy a szex-drogok tengelyen elhelyezkedő jelenetekben gazdag sorozat nem lesz szégyenlős. A „mocskos szerelmi történetről” egyelőre csak csepegtetik az infókat, de most már legalább tudjuk, hogy júniusban kerül képernyőre, mint az egyik HBO Max vezető kikotyogta. Pontos dátum később.

(Hypebae)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés