Kövess minket

Film

A nyáron érkezik The Weeknd HBO sorozata, a „The Idol”

Megosztva

Amióta az HBO először bejelentette új sorozatát, a The Idol-t, mindenki arra volt kíváncsi, hogy pontosan mikor kerül képernyőre a show. Most végre válaszokat kaptunk, de még mindig nem teljes a kép.

Az Abel Tesfaye (aka The Weeknd) és az Euphoria alkotója, Sam Levinson által készített sorozat a BLACKPINK-tag Jennie színészi debütálását jelenti, a főszereplők pedig ott van Lily-Rose Depp és Troye Sivan. A Depp és Tesfaye kapcsolatát követő sorozat hivatalos szinopszisa így szól: „A zeneipar kulisszái mögé betekintő The Idol középpontjában egy életvezetési-tanácsadóként megjelenő modern kori szekta vezetője áll, aki bonyolult kapcsolatot alakít ki egy feltörekvő popikonnal„.

Eddig néhány rövid előzetes látott napvilágot, amelyekből kiderült, hogy a szex-drogok tengelyen elhelyezkedő jelenetekben gazdag sorozat nem lesz szégyenlős. A „mocskos szerelmi történetről” egyelőre csak csepegtetik az infókat, de most már legalább tudjuk, hogy júniusban kerül képernyőre, mint az egyik HBO Max vezető kikotyogta. Pontos dátum később.

(Hypebae)