Kövess minket

Film

A Pornhubról szóló dokumentumfilmet mutat be a Netflix

Megosztva

A Netflix bejelentett egy új dokumentumfilmet, mely a Pornhub történetét mutatja majd be. A Money Shot: The Pornhub Story című doksi a népszerű pornóoldal sikereit és botrányait tárja fel.

A jövő hónapban megjelenő 90 perces dokumentumfilmet a Jigsaw Productions készíti. A film azt követi nyomon, hogyan változtatta meg a Pornhub a pornográfia terjesztését és fogyasztását, miközben átírta az iparágat, de a platformmal való visszaélésekhez is vezetett. A film szinopszisa így folytatódik: „A Pornhub lehetővé tette az erotikus tartalmak alkotóinak, hogy hatalmas közönséget érjenek el, miközben a cég dollármilliárdokat keresett – de emellett olyan vádakba is belekeveredett, mint a nem beleegyezésen alapuló felvételek és az oldalon folyó emberkereskedelem„.

Suzanne Hillinger producer szerint a film célja, hogy a dokumentumfilm betekintést nyújtson a nézőknek a milliárdos internetes platformok működésébe: „Reményeink szerint ez a film fontos beszélgetéseket generál a szexről és a beleegyezésről, mind az interneten, mind a világban„.

Money Shot: The Pornhub Story március 15-én debütál a Neftlixen.

(Hypebeast)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés