Kövess minket

Bulvár

A pszichiátrián kötött ki Lil Xan a romló mentális egészségügyi állapota miatt

Megosztva

Lil Xan arra kér mindenkit, hogy ne támadják többet, mert nagyon negatívan befolyásolja a mentális állapotát, nemrég például egy pszichiátrián kötött ki.

A rapper az év elején beszélt arról, hogy nagy nehezen sikerült hónapok óta drogok nélküli életet kialakítania, egyben rájött arra, hogy a függőségét a karrierje csúcsán az egyik volt menedzsere, Stat Quo is segítette. Xan azt állította, hogy perre akar menni Stat ellen, aki szerinte nem rehabra küldte a függősége legnehezebb pillanataiban, hanem beszerezte neki a szükséges drogokat, hogy a turnék folytatódni tudjanak és Xan ne omoljon össze az elvonási tünetektől. Helyzetetét olyan túladagolásban elhunyt rapperekhez hasonlította, mint Lil Peep, vagy Juice WRLD.

Xan történetére érkezett reakciók viszont csak részben voltak támogatóak, főleg azért, mert egyesek azt érezték, hogy a rapper semmilyen személyes fellelősséget nem vállal a saját maga által indított drogfogyasztása miatt, szimplán bűnbakokat keres. Xan úgy tűnik, hogy nem tűrte jól a kritikát, mint a héten megosztott Instagram Story-jából kiderült.

Őrület, hogy mióta elmondtam az igazságot a zeneiparról, rengeteg hamis narratíva kelt szárnyra, amik aztán fütótűzként terjednek rólam. Ha tényleg elhiszitek, hogy elfogyott a pénzem, kicsit ássatok mélyebbre, ne higgyetek el minden hülyeséget rólam. Kifejezetten kényelmes életem van, kérlek ne terjesszetek hazugságokat rólam, mert rámegy a mentális egészségem” – írta Xan, majd a következő Story-jában felfedte, hogy jelenleg kórházban fekszik a „támadások okozta lelki sérülés” következtében. „Én is csak egy ember vagyok, mint ti” – tette hozzá.

Xan még eme cikk írásakor is a pszichiátrián lábadozik, de a ma posztolt képe alapján van lelki támasza egy szőke lány által.

(XXL)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés