Kövess minket

Aztaa

A saját arcodat rakathatod a Hasbro legújabb „Selfie Series” akciófiguráira

Megosztva

A 3D nyomtatásban vezető szerepet betöltő Formlabs és a Hasbro játékgyártó partnerségre lépett, hogy egy „Selfie Series” nevű új projekt keretében 15 cm-es akciófigurákat gyártsanak, méghozzá a vásárlók arcával ellátva.

A figurákat az egyelőre sajnos csak az Egyesült Államokban elérhető Hasbro Pulse applikációban lehet összerakni, szimplán készítünk az appon belül pár fotót az arcunkról, kiválasztjuk a kívánt akciófigurát, majd az eredményt kedvünk szerint alakíthatjuk, például különböző frizurák kiválasztásával.

Az elérhető akciófigurák jelenleg a Star Wars, Marvel, Szellemirtók, G.I. Joe, és a Power Rangers franchise-ok közül kerülnek ki, ezekből lehet válogatni. Megtestesíthetjük például Vasembert, Fekete Párducot, de Jedik és X-Wing pilóták is lehetünk. A Hasbro és a Formlabs amúgy már vagy 10 éve dolgozik az ötleten, most értek arra szintre, hogy hivatalosan is áttérhessenek a tömeggyártásra.

A Hasbro Selfie Series figuráit ősztől lehet megvásárolni az USA-ban, 60 dolláros, azaz mai árfolyamon olyan 24 ezer forintért.

(Hypebeast)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés