Kövess minket

Aztaa

A Snickers megnyugtatott mindenkit, hogy továbbra is egy véreres péniszre fognak hasonlítani a csokijaik

Megosztva

A hónap elején elterjedt a pletyka, miszerint a Snickers megváltoztatja a híres csokijának kinézetét, és eltünteti róla a redőzéseket, melyek miatt a szeletek sokak szerint egy véreres péniszre hasonlítanak. A pletyka azután indult be, hogy M&M csokimárka kicsit megváltoztatta a marketingben használt egyik karakterének kinézetét, kevésbé szexivé átrajzolva azt. Egyesek ezek után azt feltételezték, hogy a Snickers lesz a következő, aki polkorrektebbé teszi a csokiját, plusz pár olyan kép is elkezdett terjedni „bizonyítékként”, melyeken amúgy simán gyárihibás csokik láthatóak.

Az aggódó hangok a Snickers-hez is eljutottak, és válaszoltak is rájuk, méghozzá egy elég áthallásos Twitter poszttal:

Jó híreink vannak, annak ellenére, hogy az ellenkezője terjed Twitteren…AZ EREK MARADNAK!

Mindenki egy emberként sóhajthatott fel, hisz a poszt kapott több mint 350 ezer lájkot.

A mémvonatra gyorsan ráugrott a többi csokimárka is, a Twix hivatalos oldala például azt válaszolta, hogy már majdnem megijedtek, hogy eltűnnek az erek, míg az M&M posztja szerint kicsit messze mentek a Snickers social media munkásai, ők inkább nem posztoltak volna ilyet. A Skittles eközben azzal büszkélkedett, hogy az ő csokijaikon nincsenek erek, 100% simaság van.

A legmeredekebb talán az volt, mikor egy felhasználó megkérdezte a Snickers Twitter oldalát, hogy arcul tudják-e csapni őt egy véreres csokival, mire az volt a válasz, hogy előbb legyünk túl az első randin.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés