Kövess minket

Hiphop

A sötét trap dalairól ismert Lil Wop bejelentette, hogy transz nőként éli tovább az életét

Megosztva

Lil Wop bejelentette, hogy transzneműként éli tovább az életét. A rapper, aki korábban Gucci Mane 1017 Records nevű kiadójának volt a tagja, egy Instagram posztban leplezte le, hogy elindult az úton, hogy a jövőben teljesen transznemű nő lehessen. Tette mindezt egy fotó kíséretében, melyen sminkben, sárga parókában és egy két részes piros szettben fekszik egy ágyon.

Wop fanjainak egy része nagyon meglepődött a kommentek közt, de voltak azért támagató hozzászólások is. A megdöbbenés annak is szól, hogy sokan még az alábbi klipben láthatóan emlékszenek Lil Wopra, egy fenyegető aurával rendelkező rapperként, akinek dalai sötét témákat feszegetnek. Ekkoriban Wop még Trippie Reddel együtt vert meg másokat, tehát nem csak a dalaiban volt fenyegető.

Azóta mondjuk történt pár dolog, Lil Wop tavaly felvállalta, hogy biszexuális, állítása szerint a feminim férfiakat és a transzexuális nőket preferálja. Akkor viszont még azt kommunikálta, hogy ő maszkulin típus.

Biszexuális vagyok, szeretem a srácokat és a lányokat. Nem törték fel az oldalamat, nem érdekel mit gondoltok” – írta anno a közösségi oldalán. Egy interjúban később jobban kifejtette:

Ne értsetek félre, nem szopok le senkit, és engem sem dugnak meg, a ribancommá teszem a férfiakat. Maszkulin vagyok, egy kibaszott király… Szeretem a hatalmat.”

Azt nem tudni, hogy csak a társadalmi, vagy a hiphop szcéna elvárásai miatt hangsúlyozta ekkor még, hogy mennyire kemény továbbra is, mindenesetre Lil Wop úgy tűnik nem bujkál többé.

(HNHH)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés