Kövess minket

Hiphop

A színpad ismét megtámadta Post Malone-t, ezúttal a bokája ment ki

Megosztva

Post Malone számára veszélyes biznisz ez az egész „élő fellépés” dolog, hisz legutóbb a mellkasát verte bele a színpadba, most pedig a bokáját ficamította ki, miután rosszul lépett.

Nem tudni, hogy miféle nézeteltérés van a koncertszínpadok és Post Malone között, lehet egyszer Posty csúnyán beszélt a színpadelemekkel, és azóta fújnak rá, mindesenetre az egy hónappal ezelőtti balesete után most kedden Atlantában ismét lesérült az énekes a performansza közben. Posty épp a „Psycho” című dalát adta elő, de ahogy épp hypeolta fel magát, hirtelen kiment a bokája, és végül négykézláb nyögdécselve fejezte be a trekket, mint az az alábbi videón látható.

Szerencsére (ezúttal legalábbis) nem volt szükség kórházra és az énekes simán folytatta a koncertjét, csak egy kicsit kevesebbet ugrabugrált, feltételezzük az alatta lévő színpad nagy örömére.

A fanok Twitteren extra hálájukat fejezték ki, hogy Malone végignyomta a koncertjét a kis malőr ellenére is. Legutóbbi, kissé komolyabb sérülése után Posty-nak koncertet is le kellett mondani, de annyira szereti a fanjait, hogy a pótfellépésén minden egyes vendég ajándékpólót kapott. Most nem lesz hasonlóra szükség, a Twelve Carat turné robog tovább.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés