Kövess minket

Aztaa

A tárgyalóteremben passzoltak le egy tabit Young Thugnak, de azonnal lebuktak

Megosztva

Young Thug és egy a YSL perben szintén gyanúsított férfi, Kahlieff Adams állítólag a tárgyalóteremben bonyolítottak le egy drogbizniszt – állítja az atlantai ügyészség.

Az ügyészek szerint az állítólagos dealt szerdán rögzítette a tárgyalóterem biztonsági kamerájának felvétele, ezen az látható, hogy Thug és a másik férfi kézfogással álcázzák azt, hogy a rapper a kezébe kap egy oxikodon tablettát.

Az indítvány szerint Adams felállt a székéből és felügyelet nélkül odasétált Young Thughoz, majd egy Percocet tabletátt adott neki, mely egy erős fájdalomcsillapító márka, de amerikai droghasználók rekreációs célból is fogyasztják. Young Thug megpróbálta az asztal alá rejteni a kezét, de a seriff helyettesei elvették a fájdalomcsillapítót, majd átkutatták Adamset, aki ellenállt. A Grady Memorial Kórházba szállították, miután „úgy tűnt, hogy más csempészárut is lenyelt, amelyet magánál tartott, hogy megpróbálja elrejteni a bírósági teremben elkövetett bűncselekmény bizonyítékait.

Adams átkutatása során a helyettesek további Percocetet, marihuánát, dohányt és egyéb csempészárut találtak, utóbbiakat műanyagba és ételízesítőbe csomagolva, hogy elfedjék a marihuána szagát – áll az indítványban. Thugger ügyvédje szerint védencének semmi köze ahhoz, ami lezajlott a tárgyalóteremben, és a rapper nem tudta, hogy mit adtak neki.

Young Thug kiadójának, amit az ügyészség utcai bandának tart, a YSL-nek a pere januárban indult, de várhatóan hónapokig eltart majd, az esküdtszék kiválasztása jelenleg is folyamatban van.

(CNN)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés