Kövess minket

Film

A Warner megosztotta a Joker törölt jelenetét az új ‘The Batman’ filmből

Megosztva

Mikor március elején bemutatták a Batman rebootot, mely szimplán csak a „The Batman” címet kapta, sokan meglepődve konstatálták, hogy a címszereplő mellett nem csak a Macskanő, Pingvin, és a Rébusz tűnnek fel a filmben, de egy rövid jelenetben a „Joker” is.

Mindenféle spoiler nélkül annyit elmondhatunk, hogy Joker egy pár mondatos börtönjelenetben szerepel csak, és egyáltalán nem mutatják az arcát, igaz a jellegzetes nevetése így is elhangzik. A stáblistán úgy hivatkoznak rá, hogy „ Ismeretlen Arkham fogoly„. Az eredeti tervek szerint Joker egy hosszabb, Batmannel közös jelenetben is szerepelt volna, ezt viszont végül kivágták, de a rendező, Matt Reeves megígérte, hogy a rajongók valamilyen formában látni fogják a jövőben. Szerencsére nem kell többet várni, mert a Warner Bros. most megosztotta a kivágott jelenetetet a hivatalos YouTube oldalán.

Az 5 perces jelenetben Batman (Robert Pattinson) meglátogatja az Arkham börtönben láncra vert Jokert, akit Barry Keoghan alakít. A maszkos igazságosztó a Rébusz által maga mögött hagyott nyomokat adja át Jokernek, hogy amolyan „A bárányok hallgatnak” stílusban próbáljon képet alkotni róla, ha már ő is egy pszichopata gyilkos. Joker elmondja, hogy szerinte az elkövető személyesen haragszik a magasrangú áldozataira, de azt nem tudja eldönteni, hogy Batmant tiszteli, vagy épp ő lesz a következő célpont. Batman végül úgy érzi, hogy Joker nem ad megfelelő segítséget, ezért otthagyja, de előtte a bűnöző bohóc még jól elnevetgél azon, hogy Batman a szíve mélyén örül, hogy a korrupt politikusok azt kapták, amit megérdemeltek. Joker arcát egészen a jelenet végéig homály fedi, de azért az utolsó másodpercekben látható a félelmetes mosolya.

Matt Reeves egy interjúban kifejtette, hogy az által kitalált Joker egy születési rendellenességgel született, ezért van állandóan mosolyra húzva a szája. A jelenetből az is kiderül, hogy a születési rendellenesség az egész bőrén látható hegeket, vágásokat és redőzést okozott, de a kezei sem tűnnek túl egészségesnek.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés