Kövess minket

Bulvár

A$AP Rocky az élő példa rá, hogy van kiút a barátzónából

Megosztva

Rihanna egy új VOGUE interjúban beszélt kendőzetlenül A$AP Rocky-val való kapcsolatáról, és persze a terhességéről. A milliárdos énekesnő és sminkguru elmondta, időbe telt, míg túllépett azon, hogy a rapperrel nagyon régóta barátok.

RiRi és Rocky hosszú évek óta ismerik egymást, azelőtt is jóban voltak, mielőtt hivatalosan összejöttek volna, a nem hivatalos kavarásokat pedig ne is említsük. Ennek ellenére Rihanna azt mondja, hogy a régi barátság inkább megnehezítette Rocky dolgát.

Az emberek nagyon nehezen tudnak kilépni a barátzónából nálam. Időbe telt, míg túltettem magam azon, hogy mennyire ismerem őt, és ő is mennyire ismer engem, mivel tudtuk, hogy mennyi baj származhat ebből az egészből” – árulta el az énekesnő.

A két sztár már legalább 2012 óta közel van egymáshoz, ekkor léptek fel közösen az MTV VMA díjátadón, ahol Rocky váratlanul megfogta az énekesnő fenekét is.

Csak úgy megfogta a seggem a színpadon. Ez a próbákból kimaradt, úgy voltam vele, hogy mi a fenét csinálsz?!” – emlékezett vissza az énekesnő, aki hozzátette, hogy ennek ellenére nem csinált belőle botrányt, mely a stábját rögtön ledöbbentette, mivel azt várták, hogy kiakad majd.

A Fenty Beauty alapító elmondása szerint a kapcsolatuk 2020 nyarán mélyült el, mikor egy teljes Amerikát átszelő buszútra indultak közösen. „Szinte családtag lett számomra ebben az időben” – mondta RiRi. Innentől pedig nem volt megállás, Rocky megismerte Rihanna családját Barbadoson, januárban pedig bejelentették, hogy közös gyerekük fog születni.

Hogy mit szeretek bennünk a legjobban? A transzparenciát, őszinték vagyunk egymással, hogy mit érzünk, mik a céljaink, mik a bizonytalanságaink. Az, hogy képesek vagyunk kimondani, hogy mit érzünk egymás iránt valójában” – összegezte a kapcsolatuk lényegét.

(INSIDER)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés