Kövess minket

Aztaa

A$AP Rocky-ból lakberendező lett

Megosztva

A$AP Rocky jóízlése eddig sok mindenben kidomborodott, a zenéjétől kezdve a stílusán át, egészen a partnerválasztásáig. A rapper most egy újabb területen kamatoztatja a stílusérzékét, saját lakberendező stúdiót indított ugyanis útjára, Hommemade néven – írja a GQ.

A márka a Design Miami vásáron debütált, az első termékük pedig egy másfél méteres, gombákkal díszített, zöld kaktusz, amit az olasz dizájn branddel, a Guframmal közösen készítettek. A félig szoborként, félig művészeti alkotásként funkcionáló műanyag kaktuszhoz, elmondása szerint Rocky tanácsolta a gombákat, melynek amúgy is nagy rajongója, legalábbis, ha a pszichedelikus fajtákról van szó. A kaktusz limitált kiadásban készült, mindössze kilencet gyártottak.

A dekor stúdió első munkája csak a kezdet, A$AP a jövőben bútorokat és egyéb lakberendezési tárgyakat szeretne piacra dobni, természetesen hasonló kreatív gondolatokkal fűszerezve, mint a kaktusz.

Rocky persze a főfoglalkozását, a zenélést sem adta fel, nemrég jelent meg a „Shittin’ Me” című új dalának elég színes klipje, alább lehet csekkolni.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés