Kövess minket

Bulvár

A$AP Rocky: „Elfogadó gyermeket akarok nevelni, nem olyat, aki diszkriminál másokat”

Megosztva

A$AP Rocky egy új, a Dazed & Confused-nak adott interjúban fejtette ki a várakozásait a nemrég született fiának nevelésével kapcsolatban.

A rapper Rihannával közös gyermeke május közepén született meg, és habár a nevét egyelőre nem tudjuk, most kicsit betekintést nyerhettük Rocky apai terveibe.

Mindig emlékeztetni fogom a gyermekemet, hogy sose veszítse el a képzelőerejét, még felnőttként sem. Én például máig imádok rajzfilmeket nézni” – mondta Rocky, aki állítása szerint simán végigül egy Teletubbies vagy Peppa Malac epizódot, igaz azt nem tette hozzá, hogy ilyenkor mennyire józan.

Rocky továbbá azt is kifejtette, hogy fontos számára, hogy a fia befogadó személyiség legyen, aki nem gyűlöl másokat a másságuk miatt. „Remélem befogadó fiút tudunk nevelni. Nem olyat, aki másokat diszkriminál. Nem szentet nevelünk, de menő gyereket akarok, menő szülőkkel” – mondta.

A New York-i rapper a Rihannával való kapcsolatát is érintette az interjúban. „Úgy érzem, hogy minden természetesen haladt velünk. Egyszerűen erőlködés nélkül jól nézünk ki egymás mellett. Néha még az öltözködésünk is teljesen egyezik. Van hogy veszek egy pólót, és szinte már számítok rá, hogy benyúlja…de aztán sikeresen visszaszerzem” – mesélte.

Rock állítása szerint az új lemezének munkálatai hamarosan befejeződnek, jelenleg pedig több klipet is rögzít hozzá egyszerre. Túl sokat nem árult el az érkező negyedik nagylemezről, de azt cáfolta, hogy „All Smiles” lesz a címe.

(Dazed)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés