Kövess minket

Hiphop

A$AP Rocky elmesélte a tragikomikus pillanatot, mikor megpróbálták újraéleszteni A$AP Yamst

Megosztva

Az A$AP Mob alapítótagja és korai erős kapocs a csapat tagjai közt, A$AP Yams már több mint 7 éve nincs köztünk, de az öröksége máig érezhető a hiphopon belül. A Mobon belül egyértelműen A$AP Rocky volt a legközelebbi barátja, aki most elmesélte a komédiába fulladt tragikus pillanatot, mikor megpróbálták újraéleszteni Yamst a végzetes túladagolása után.

Rocky a komikus Jerrod Carmichaellel beszélgetett hosszabban az Interview Magazine-ban, itt idézte fel a történetet.

Yo, nem kamuzok. Aznap, mikor Yams meghalt, én és A$AP Lou találtunk rá mozdulatlanul. Rohantunk a konyhába vízért meg jégért, én értem oda hamarabb, onnan beláttam az egész folyosót. Állok és töltöm a vizet, miközben Lou közben rohan jeget keresni, az egész olyan volt, mint valami hülye rajzfilm. Lou fogta és becsúszott a szőnyegen, mintha Aladdin lett volna. A hálószobából egészen a konyháig csúszott. Érted már eleve bőgök, erre kitör belőlem a nevetés és sírva röhögök” – mesélte Rocky, aki korábbi interjúkban már elmondta, hogy belül szinte azonnal tudták, hogy Yams meghalt, ahogy ránéztek.

A rapper emellett beszélt az új albumáról is, mely állítása szerint most már tényleg mindjárt kész van.

Sokat dolgozom mostanában Tyler, The Creatorral. Az elmúlt két hétben folyamatosan közösen dolgoztunk. Már a lemez végmunkálatai zajlanak, de még rögzítenem kell pár klipet” – árulta el. A rap zene mai állásáról azon a véleményen van, hogy jelenleg a tinikorszakot éljük. „Régen mindenki 35 és fölötte volt. Mikor Lil Wayne, JAY-Z, T.I. pörögtek, a rapperek idősebbnek néztek ki, kb. Lil’ Bow Wow volt a fiatal és ennyi. Ez teljesen megváltozott az internet érával és azzal, hogy bárki jelentethet meg zenét” – mondta.

Persze nem Rocky-ról lenne szó, ha a divat nem jött volna szóba. A rapper elárulta, hogy ha vásárolni megy, mindig a női részlegen kezdi, mert azok a darabok biztos, hogy nem fognak szembe jönni vele az utcán. „A Gucci North Face kabátok, a pufidzsekik, ezek mind női cuccok voltak rajtam, egy csávó sem mászkál ebben” – mondta, majd kiemelte, hogy szerinte punk dolog csaj cuccokban járni.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés