Kövess minket

Hiphop

A$AP Rocky egyetértett, mikor felhozták neki, hogy Travis Scott lenyúlta az egész stílusát

Megosztva

A$AP Rocky lesz a következő vendég a N.O.R.E. és a DJ EFN által vezetett Drink Champs podcast következő epizódjában, ahol piálgatás és szmokizgatás mellett mindig elhangzik egy-egy kemény kijelentés.

A beszélgetés a hét második felében lesz teljesen elérhető, egyelőre csak egy előzetest posztoltak az Instagram oldalukra, melyben hallható, ahogy N.O.R.E. többek közt felhozza azt, hogy Travis Scott „lenyúlta” A$AP Rocky teljes stílusát. Rocky azt mondogatja, hogy „igen, igen”, de a videóból nem derül ki, hogy csak azt várja, hogy a műsorvezető kilyukadjon valahova, vagy valóban őszintén ő is ezt gondolja.

A „Travis Scott és A$AP Rocky hasonlít” mém amúgy jóóóóó régre nyúlik vissza, 2019-ben már ott tartottunk, hogy mindkét rappert összetévesztették nyilvános helyen a másikkal, elég vicces reakciókat szülve ezáltal.

Az interjúban beszélnek majd természetesen Rihanna és Rocky kapcsolatáról, arról, hogy Rocky maga rendezi a klipjeit, és hogy 12 évesen aláírás kért a brooklyni rappertől, Fabolous-től, de az elhesegette a fiatal Rocky-t.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés