Kövess minket

Hiphop

A$AP Rocky szerint nagyon nem vicces a mémmé vált közönségbe ugrása közben történtek

Megosztva

A$AP Rocky reagált arra a virálissá váló videóra, mely megörökítette, ahogy beugrik a New York-i Rolling Loud fesztivál közönségébe, majd rögtön szabadulni is akar, ahogy a rajongók gyakorlatilag szétcincálják.

A videó sokak számára humorforrás volt, egyesek azon nevettek, hogy a rapper kezd kiörögedni, vagy épp biztosan nem ugrik többet a közönségbe, de ment a kacarácás Rocky félelemtől görcsbe rándult arckifejezésén is. Még Tyler, the Creator is egy a videóból kivágott képkockát rakott be Instagram profilképnek. A$AP Rocky most egy Insta kommentben adott egy kis kontextust az egész történethez, elárulva, hogy valójában a mogyoróinál ragadták meg, és nem is engedték el.

Ez nagyon nem vicces, valami kis ribi az életet is kipréselte a heréimből” – írta a rapper, megmagyarázva, hogy miért tűnt úgy, mint akinek halálfélelme van.

Rocky egy picit azért mégis viccesnek találhatja a dolgot, mivel megosztott a fellépéséről egy galériát Instán, ahol az utolsó kép a már említett heremarkolászós videóból van. A videót amúgy itt lehet csekkolni.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés