Kövess minket

Hiphop

Agyonlőtték a férfit, aki rendben tartotta Young Dolph memphisi emlékfalát

Megosztva

Valakik nagyon nem nézik jó szemmel, hogy Young Dolph emléke továbbra is élénken él a memphisi emberekben, jó példa erre, hogy nemrég agyonlőtték a férfit, aki gondoskodott róla, hogy a meggyilkolt rapper emlékfala rendezett és szép legyen – tudósít a helyi Fox 13 csatorna.

Jeremiah Taylor ugyanúgy értelmetlen fegyverős erőszak áldozata lett, ahogy a rapper, akire felnézett. Taylor holtestét előző héten találták meg a város Getwell Road-ján. A rendőrség jelenleg is keresi az elkövetőt / elkövetőket.

Jeremiah nagyszerű ember volt” – mondta a médiának a férfi egyik közeli barátja, Frank Gottie. „Iszonyat kreatív volt és segítőkész” – tette hozzá.

Taylor gondoskodott róla, hogy ne barmolják szét a Makeda’s Cookies nevű süteménybolt előtt összerakott Young Dolph emlékfalat, itt lőtték le ugyanis a rappert november 17-én. Az emlékfalra gyászoló transzparenseket raktak (az egyiket pont Taylor készítette), és persze rengeteg virággal díszítették fel. Taylor korábban arról beszélt a médiának, hogy fontos az emlékfal megmaradása, mert így akarnak üzenni a világnak, hogy fontos számukra a rapper emléke.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés