Kövess minket

Hiphop

Agyonlőtték a louisianai rappert, JayDaYoungant

Megosztva

Lelőtték a louisiana-i rapper Javorius Scottot, művésznevén JayDaYoungant szerda este, az előadó mindössze 24 éves volt.

A Bogalusa-i hatóságokat szerda este riasztották, hogy lövöldözés volt egy a Superior sugárúton lévő háznál. Két ember sérült meg, az egyiket rögtön a helyi kórházba szállították, a másik férfit viszont már a helyszínen el kellett látni, annyira súlyos sérülései voltak, majd őt is kórházba szállították. JayDaYoungan nagyon sok vért vesztett, megműtötték, de később a kórházban elhunyt. A másik sérült a rapper apja, ő még életben van. A rendőrség egyelőre próbálja kideríteni, hogy mi történt, a helyszínhez közel egy másik lövöldözés is volt, ott egy autóra lőttek rá, könnyen lehet, hogy a két támadás összefüg.

JayDaYoungan 2016-ban indította be a karrierjét, legismertebb zenéit több tízmillióan hallgatták meg a streaming platformokon, a „23 Island” című dala a platina státuszt is elérte Amerikában. Első stúdióalbuma, a ‘Baby23’ két éve jelent meg az Atlantic gondozásában, de folyamatosan dobálta ki a mixtape-eket is. Utolsó projektje egy ‘All is Well’ című EP volt idén márciusban.

(TMZ)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés