Kövess minket

Stílus

Air Force 1 sneakereket ajándékozott az egész osztálynak egy torontói tanárnő

Megosztva

Különleges meglepetés érte azokat a torontói nebulókat, akiknek a tanárnőjük egy pénteki napon egyszer csak egy rakás Nike Air Force 1 sneakerrel jelent meg az órán, majd átnyújtotta nekik, hogy hajrá, lehet saját képetekre formálni a cipőket.

A tanárnő, aki @teachinthe6ix név alatt fut Instán, arról posztolt, hogy egy online adománygyűjtés során szedte össze a pénzt a sneakerekre, majd miután az osztálya minden egyes tanulójának beszerezte az Air Force 1 lépőket, felkérte a helyi, Mack House nevű céget, hogy segítsenek a gyerekeknek egyedivé varázsolni azokat.

A tanár kiemelte, hogy a gyerekek nehéz éven vannak túl, a COVID miatt csak mostanában rendeződnek vissza a normális tanmenetbe, a tanulók családja pedig nincs olyan anyagi helyzetben, hogy akár csak egy Nike cipő ne számítana nagy kiadásnak. Ezért döntötte el, hogy megajándékozza őket, miután megnézték a „Csodacsuka” című 2002-es kosaras filmet, amiből állítása szerint megtanulhatták a gyerekek, hogy nem a külső, hanem a belső értékek számítanak.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés