Kövess minket

Stílus

Akár 1800 dollárba is kerülhet a Balenciaga és a Lay’s chipses zacskó kézitáskája

Megosztva

A Balenciaga megint megcsinálta. A polgárpukkasztó luxusbrand a legutóbbi, szemeteszsákos táskája, és szétszaggatott tornacipője után most kézitáskaként funkcionáló chipses zacskókat készül piacra dobni, horror áron.

A Balenciaga kreatív vezetőjének, Demna Gvasaliának újabb agyszüleménye a brand 2023-as tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóján debütált a Párizsi Divathéten. A modellek egy sárból kirakott kifutón vonultak végig, szorongatva a Lay’s márkájú chipses zacskókat, amiket első ránézésre nem igazán különböztet meg semmi egy sima, bármilyek élelmiszerboltban megvásárolható chipses zacskótól. Közelebbről megvizsgálva már észrevehető, hogy a tetején cipzárral lehet zárni a táskát, melynek bőr borítása van, és persze a Balanciaga felirat is felkerült rá.

Egy dologban persze valóban nagy a különbség a Balenciaga terméke és egy igazi Lay’s zacsi között, az áruk. Mérettől és ízesítéstől függően itthon jelenleg 800 forint alatt van egy zacskó Lay’s chips, na ehhez képest a kézitáska a hírek szerint 1800 dollárba, azaz 800 ezer forintba is kerülhet majd. A Balenciaga persze soha nem a alsó-középosztályt lőtte be vásárlórétegének, a szemeteszsákos táskájukat például 1790 dollárért árulták.

(Hypebeast)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés