Kövess minket

Aztaa

Akon szerint nem kellenek nők a gyereknemzéshez, mivel elég ha beleélvezünk egy inkubátorba és 9 hónap múlva gyerek lesz belőle

Megosztva

Akon nem kicsit szexista nézeteket valló interjút adott Joe Budden podcastjában. A beszélgetés még decemberben esett meg, de érdemes előhúzni, mivel többek közt olyan gyöngyszemek vannak benne, mint például:

  • Nem kellenek nők a gyereknemzéshez.
  • Afrikában legalább a nők tudják, hogy hol a helyük.
  • A férfiak az univerzum istenei, egy nő sosem érhet fel hozzájuk.

Na, de lássuk a részleteket. A hosszas beszélgetésben a 49 éves előadó azzal indította a férfiak és nők közötti kapcsolatok elemzését, hogy kijelentette, Afrikában a nők tudják, hogy mi a szerepük a társadalomban, míg Amerikában nem.

„Afrika egy paradicsom. Nem csak szépséggel van dolgod, hanem más mentalitással is. A nők ott úgy bánnak veled, mint egy királlyal. Nem versenyeznek veled, nem harcolnak az egyenlőségért, mert megértik, hogy a férfiak és a nők soha nem lehetnek egyenlők. Megértik a szerepüket. A szerepek ott nagyon tiszták. Itt meg ha csak kimondod a szerep szót egy nőnek, megsértődnek. Ha azt mondod, hogy „Te játszod a szerepedet, hadd játsszam én az enyémet”, azt válaszolják rá, hogy „Szerep? Mi a f***t értesz az alatt, hogy játsszam a szerepemet?” Mindenkinek van egy szerepe, ez az élet infrastruktúrája, és ha a nő nem érti meg a pozícióját, amit játszik az életben, mindenki összezavarodik” – mondta az énekes, aki persze meg is határozta azt a bizonyos szerepet a nőknek: segíteniük kell a férfit.

Afrikában ez teljesen egyértelmű – a nő a nő szerepét játssza. Nőként az a szerepe, hogy támogassa a férfit. A férfiak, mi vagyunk a királyok és az istenek ebben az univerzumban, egy nő soha nem hasonlítható a férfihoz. Ezt meg kell érteniük itt Amerikában

Akon nem csak a férfi-női szerepek kissé extrém verzióját adta elő, hanem orvososat is játszott és elmondta, hogy manapság már ott tart a tudomány (nem), hogy a férfiak a nők nélkül is tudnak gyereket nemzeni.

A nők nem életet teremtenek, hanem támogatják az élet létrehozását. A férfi az, aki életet teremt, mi vagyunk az istenek, mi teremtjük az életet. Hadd mondjak egy példát a tudomány világából. Egy férfi most is képes életet teremteni egy nő nélkül, de egy nő nem tud életet teremteni egy férfi nélkül. Ha én most életet akarnék teremteni, akkor kilövöm a spermámat, beteszem egy inkubátorba, és kilenc hónapot adok neki, a mai tudomány szerint talán kevesebbet is, és megszületik egy baba. Egy nő ezt nem teheti meg, tehát a férfiak, mi vagyunk valójában az élet teremtői” – mondta a csak a fejében lévő tudományra hivatkozva.

Alább a teljes interjú.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés