Kövess minket

Bulvár

Alee szerint nem durva módon spórolni kell, hanem többet kell keresni

Megosztva

Interjút adott a ‘Levente Klubja‘ nevű YouTube műsornak Alee, a magyar X-Faktor tizedik évadának győztese.

A 17 éves rapper többek közt elmesélte, hogy egyre többen utálják a műsor óta, szerinte ennek az lehet az oka, hogy az emberek nem tudják befogadni könnyedén az „újat”. Az elmúlt fél évet inkább negatívan élte meg, saját bevallása szerint jelenleg épp „lefelé csúszóban van a karrierje”, de legalább eddig csak egyszer-kétszer dobálták csak meg koncertek során.

Ettől függetlenül anyagi gondjai fixen nincsenek, hisz mint elmondta, volt olyan hogy egy nap félmillió forintot költött el gokartozásra, azzal, hogy az egész pályát lefoglalta. Amúgy is főleg élményekre költ, tervei közt van például, hogy kimegy Romániába a Transzfogarasra. A spórolásban egyébként nem hisz, mint elmondta:

„Mindig úgy voltam vele, ez egy nagyon hülye felfogás lehet, hogy megkerestem, mit spóroljak rajta. Oké, jó ha van megspórolt pénz, de annyira spúr módon nem szeretnék spórolni, ahogy azt az emberek szeretnék körülöttem. Tehát ha megkeresek 2 milliót, abból nem fogok elrakni 1 millió 600 ezret, és 400-ból megélni. Ha van 2 millióm, akkor bőven elég, ha elrakok 1 milliót belőle és a másik 1 millióból hagy éljem ki magam. A felfogásom az az, hogy nem durva módon kell spórolni, hanem többet kell keresni. Emiatt meg ütöm a vasat mindenfele, tehát szeretnék vállalkozást is” – mondta.

Alább a teljes interjú, melyben arról is beszél, hogy következő zenéje egy „beteg” Ski Mask The Slump God stílusú trekk lesz.

(Bors)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés