Kövess minket

Film

Anime sorozaton dolgozik Trippie Redd a „Kertvárosi gettó” producerével

Megosztva

Azt eddig is tudtuk, hogy Trippie Redd hatalmas anime fan, sok másik rapperhez hasonlóan, de most a rajongását új szintre emeli azzal, hogy saját anime sorozat elkészítésébe fog.

Trippie nemrég egy Instagram Storiesban jelentette be a hírt. Mint írta, hatalmas megtiszteltetés számára, hogy azzal az emberrel készíthet közösen animációs sorozatot, akinek köszönhetően eleve beleszeretett az animébe. És, hogy ki az az ember? Hát, „A kertvárosi gettó” producere, Carl Jones. A páros egy közös fotót is posztolt a napokban, valamint azt is felfedték, hogy Trippie már írja a show-hoz a forgatókönyvet, a munkálatok tehát a megfelelő ütemben haladnak.

A sorozatról egyelőre további infót nem igazán lehet tudni, így a műfaja is titok, de öröm látni, hogy ha már a Kertvárosi gettó korábban belengetett folytatása nem jött össze, akkor legalább a producer együtt tud dolgozni valakivel, aki hatalmas fanja a show-nak.

Trippie a Complex egyik műsorában amúgy pont anime sorozatok közül választotta ki a kedvenceit, aminek a végén a ‘Berserk‘ és az ‘Attack on Titan‘ maradt a top 2-be, hogy ezek közül végül melyiket választotta az egyértelmű favoritjának, azt alább lehet csekkolni.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés