Kövess minket

Hiphop

Annyi jó track maradt le Tyler, the Creator utolsó albumáról, hogy pénteken gyorsan kiadja őket, rögtön itt egy új klip

Megosztva

Bár Tyler, the Creator remek és szórakoztató Call Me If You Get Lost albuma lassan két éve, 2021 júniusában jelent meg, a rapper máig élvezi a lemez rolloutjának utórezgéseit.

Olyannyira, hogy nemrég kiírta, hogy még van, ahonnan ez jött, és deluxe érkezhet a koronghoz.

Mint Twitteren és Instagramon is megosztotta, a Call Me If You Get Lost volt az első olyan albuma, amiről sok, az alkotói folyamat során készült dalt le kellett hagyni, amikor végre finalizálásra került az anyag. „Néhány dalt ezekből imádok, és tudván, hogy másképp nem látnának napvilágot, párat kiadok közülük.” –  írta T.

A projekt a Call Me If You Get Lost: The Estate Sale címet viseli majd, és március 31-én, pénteken jelenik meg. Az alábbi cover az egyik alternatív borító, amit még a CMIYGL-hoz készítettek, most végre hivatalosan is felhasználásra kerül.

A pénteken érkező de facto deluxe-ot a rapper egy klippel megtoldott dallal készíti elő, ez a DOGTOOTH, ami egy könnyed, flesselős szám, a klipjében sok méregdrága dizájner kutyussal, daruval, munkavédelmiben hesszelő Tylerrel és rengeteg lánccal az mc nyakában. A rendező szokásosan Tyler, az operatőr Luis Perez, akivel Tyler sokszor melózott már. Jó az irány.

(HHDX)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés