Kövess minket

Film

Áprilisban mutatják be a 2Pac és édesanyja kapcsolatát feldolgozó „Dear Mama” dokusorozatot

Megosztva

Belőtték az FX Dear Mama című doku-sorozatának premierjét, méghozzá április 21-re. A premier az ötrészes sorozat első két epizódját tartalmazza, majd minden további héten egy új epizódot vetítenek le Amerikában.

Az Allen Hughes által készített sorozat, anya és fia, Afeni és Tupac Shakur, a forradalmár és minden idők egyik legnagyobb hatású rapperének személyes kapcsolatában merül el. A Tupac szuperrajongóknak Hughes azt ígéri, hogy soha nem látott hang- és videofelvételek is lesznek a dokuban.

Ahol csak lehetett, igyekeztünk olyan archív felvételeket találni, amelyeket még nem láthattak a nézők, így az öt részben sok minden megtalálható” – mondta Hughes az FX csütörtöki sajtótájékoztatóján. „Vannak olyan hangfelvételek is, amelyeket még soha nem hallhattunk. És nem csak néhány acapellája és éneke, hanem egy csomó olyan anyag Tupacról a gyerekkorából, amit még soha nem láttunk. A Tupac-szuperfanok számára úgy gondolom, hogy a projektben a két legfontosabb dolog egyike ezen felvételek, a másik, hogy megértheted, miért hozott bizonyos döntéseket.”

(Deadline)