Kövess minket

Stílus

Aranyláncokat ültetett a fejébe a mexikói rapper

Megosztva

Egy mexikói reggaeton rapper új szintre emelte a többek közt Lil Pump és Lil Yachty által anno trendbe hozott színes loknikat, méghozzá egészen extrém módon, aranyláncokat ültetett ugyanis a haja helyére.

A 23 éves Dan Sur nevű előadó ki is nevezte magát az első rappernek, aki aranyhajjal rendelkezik a szcénában. A drasztikus lépést a két millió követővel rendelkező TikTok oldalán magyarázta: „Az az igazság, hogy valami teljesen új dolgot akartam csinálni, mivel már úgyis mindenki befesti a haját. Remélem nem fognak az emberek ezután lemásolni.”

A rapper azt is elárulta, hogy a láncok egy a fejbőre alá telepített kampók által vannak megtartva, mely valljuk be nem lehet túl kellemes érzés, pláne, hogy az eltávolításukhoz is orvosi segítségre lenne szüksége. Dan Sur aranyhaja a képek alapján folyamatosan az arcába lóg, a stílt pedig sokszor aranyfogakkal és egyéb ékszerekkel egészíti ki. A radikális frizura persze meghozta a kellő hatást, Dan Sur popularitása nagyot ugrott Mexikóban és azon túl, a fentebb említett 2 milliós TikTok követői bázis mellett Instagramon is több tízezerrel növekedett a követőinek száma, és már a klipjei nézettsége is megugrották a százezres számokat, míg korábban az 50 ezret is alig érte el.

(Hypebeast)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés