Kövess minket

Hiphop

Az atlantai State Farm Arénában rendezik Takeoff temetési szertartását

Megosztva

Szülővárosában, Atlantában helyezik végső nyugalomra a Migos megölt rapperét, Takeoffot. A szertartás november 11-én, azaz most pénteken lesz.

A rappert az atlantai State Farm Arénában kísérik utolsó útjára, egyelőre nem nyilvános, hogy kik fognak beszédet mondani. A helyszínen lesz Drake is, aki az Instagram oldalán jelentette be, hogy elhalasztja a New York-i koncertjét, csak hogy jelen tudjon lenni a temetésen, cserébe a rajongók kaptak egy plusz dátumot is.

A temetés nyilvános lesz a publikum számára is, de csak is Georgia állambeli lakosok vehetnek részt rajta. A temetésen nem lehet majd fotózni és videózni és a médiát sem fogják beengedni.

Takeoff, igazi nevén Kirsnik Khari Ball november elsején vesztette életét egy lövöldözésben, mely egy bowling-pályán tört ki egy kockázás utáni veszekedés folyományán. A rapper nem vett aktívan részt a konfliktusban, de sajnos a golyók kereszttüzébe került és a fején és a mellkasán is lövések érték, a helyszínen meghalt. Gyilkosát egyelőre nem tartóztatták le.

(CoC)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés