Kövess minket

Aztaa

Az egykori izraeli miniszterelnök, Benjamin Netanyahu szerint nem kell komolyan venni Kanye West antiszemita kijelentéseit

Megosztva

Indokolatlanul egyre nagyobb bajba keveri saját magát Kanye West, miután a hét során több, teljesen összefüggéstelen antiszemita megnyilvánulást is tolt az interneten. Ye később saját erőből harcba keveredett Diddy, a GAP, az Adidas, sőt, még volt felesége, Kim Kardashian ellenében is az elmúlt napokban, amiért szerinte leginkább a háttérhatalmak, na meg persze a zsidók a felelősek. Diddyt például azzal vádolta meg, hogy szándékosan próbálja korlátozni őt a közösségi médiában, méghozzá a tudjuk „kiknek” az érdekében.

És mivel Kanye agymenéseire a világ bármely pontján ugranak a népek, szavai természetesen, még ha közvetett úton, de az egykori izraeli miniszterelnök, Benjamin Netanyahu fülébe is eljutottak. A 72 éves politikus, aki egyébként Orbán Viktor személyes jóbarátja, a Real Time With Bill Maher című beszélgetős műsor online vendége volt a minap, ahol aztán egy huncut mosollyal a szája szegletében kitért a Ye által összehordott dolgokra is:

„Az antiszemitizmus nagyjából 1000 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt komolyabb dolgokkal is szembe kellett néznünk, mint ezekkel a sületlenségekkel. (…) Egyszerű a képlet, ha valami problémád van magaddal, az életeddel, akkor kezd el hibáztatni a zsidókat. Csupán a régi nóta.”

(Kanye West egyébként azóta sem kért elnézést, pedig valószínűleg célravezetőbb volna, mint mondjuk zsidók ellen harcot hirdezni Twitteren.)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés