Kövess minket

Stílus

Az Eufória divat pillanatait elemző könyvet adtak ki

Megosztva

Miközben várjuk az Eufória harmadik évadát, az A24 kiadott egy könyvet, mely a sikersorozat legjobb ruháit és szettjeit elemzi. A produkciós cég Heidi Bivens jelmeztervezővel közösen leplezte le a szimplán Euphoria Fashion névre keresztelt könyvét, mely a sorozat jellegzetes stílusának kialakításában rejlő folyamatokat mutatja be.

A könyv Jeremy Scott bevezetőjével kezdődik, aki a második évadban a Sydney Sweeney-t alakító Cassie Howard számára tervezett egy jellegzetes Moschino-ruhát, majd Bivens és a szereplők, köztük Zendaya, Hunter Schafer és Alexa Demie, valamint a sorozat sminkese, Doniella Davy és az Euphoria alkotója, Sam Levinson között zajló bensőséges beszélgetések következnek.

Emellett számos oldalon részletes, a kulisszák mögötti részleteket olvashatunk az egyes karakterek jellegzetes megjelenéséről, valamint exkluzív válaszokat kapunk olyan nemzetközileg elismert tervezőkkel, mint Coperni és Arianne Phillips. Bár Phillips nem dolgozott közvetlenül a sorozaton, Bivens „kiválasztott mentorként” és „példaként említi, hogy mit lehetett elérni az iparágon belül” – írja a WWD.

Több eredeti esszét is találunk, amelyek niché Eufória témákkal foglalkozik.

60 dollárért lehet megvásárolni az A24 oldalán.