Kövess minket

Hiphop

Az év végén Budapesten koncertezik a Lords Of The Underground

Megosztva

2022 végén Budapestre jön a Lords Of The Underground, a ’90-es évek legendás amerikai rap formációja.

A DoItAll, Mr. Funke és DJ Lord Jazz alkotta trió itthoni fellépését (amire elsőre 2009-ben volt precedens) régóta lehetett várni, a járványügyi korlátozások miatt részben hiába: a koncert több ízben is elmaradt, két alkalommal is el lett tolva 2021-ben, majd a 2022 áprilisára időzített, M.O.P.-vel megtoldott bulit is törölték „a kialakult COVID-19 helyzet és a sokszoros újradátumozás okozta bonyodalmak miatt”.

Ezek után extrán jó hír, hogy végre valóban megtörténik a magyarországi show, mégpedig egy téli turné keretein belül, ami többek közt Dortmund, Amszterdam, Párizs, Stuttgart, Aarau, Berlin, München és Bécs mellett december 4-én (vasárnap) érinti a fővárosunkat is.

A Lords Of The Underground az Akvárium Klub Kishalljában zenél majd, a jegyeladás ma startolt el 6900 forintos kedvezményes-, illetve 7900 forintos normál áron.

Esemény errefelé, jegyek itt.

A L.O.T.U.G. 1990-ban alakult Newarkban, New Jersey államban, rá három évre jelentették meg az első lemezüket, és szintén ekkor meg is kapták a BET Awards díját a „az év legjobb rapcsapata” kategóriában. Ezután 1994-ben, majd ’99-ben droppoltak újra, majd némi kihagyás után 2007-ben tértek vissza. Comebackből jutott aztán még egy, nem is olyan rég: a trió So Legendary korongja 2020-ban jelent meg a Killakikittel is dolgozó Snowgoons gondozásában, a Goon Music égisze alatt. Ekkor induló turnéjuk is a lemez címét viselte, ezt pótolják be most télen.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés