Kövess minket

Aztaa

Az ex-felnőtt filmes Lana Rhoades szerint be kéne tiltani a pornófilmeket

Megosztva

Volt pornósztár, Lana Rhoades azt állítja, hogy „majdnem aszexuális”, és a felnőtt filmeket legszívesebben betiltatná.

A jelenleg 26 éves Rhoades anno 19 évesen kezdett el pornófilmekben szerepelni, mindössze nyolc hónapot töltött az iparágban, de ez idő alatt az egyik legismertebb arc lett a szcénában. Amióta kilépett többször is kritizálta a felnőtt filmes közeget, mely állítása szerint nagyon sokat ártott neki. Most a The Skinny Confidential podcast vendégeként mesélt a tapasztalatairól.

Senkinek se jó a pornózás” – mondta a nemrég anyuka státuszba lépett Rhoades, aki hozzátette, hogy nem mérte fel, hogy pontosan mibe is kezd bele.

A filmezés előtt mindössze egyetlen emberrel feküdtem le, így aztán elég tapasztalatlan voltam. Nem voltam elég érett ahhoz, hogy megértsem, hogy ez mivel jár, csak az járt a fejemben, hogy olyan leszek, mint Anna Nicole Smith, vagy épp Holly Madison. Hamar rájöttem, hogy ez nem nekem való. Olyan emberekkel is le kell feküdnöd, akikkel lehet nem akarsz, de muszáj, ez a munkád” – folytatta.

Rhoades a filmezéssel való szakítás után OnlyFans oldalt indított, majd ruha és fehérnemű eladásra váltott. A felnőtt filmes szcénáról elég markáns véleménnyel van, szerinte be kéne tiltani az egészet.

Illegálissá kéne tenni, nem jó senkinek” – mondta, majd elmesélte, hogy nem is talál más embereket vonzónak, és őszintén szólva aszexuálisnak tartja magát.

(LadBible)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés