Kövess minket

Bulvár

Azahriah nagy blöff-füvezős posztokban van Instán

Megosztva

A magyar énekes, Azahriah látszólag nagyon azt szeretné, ha mindenki tudná, kedveli a marihónalját, de valójában csak vicc, poén, nem komoly az egész.

A zenész ma az Instájára posztolt ki egy fotót, amin a producerrel, Hundred Sinsszel együtt pózol egy mezőn, kezükben egy-egy tő kenderrel. „Sziasztok! Remélem mindenkinek jól telik a hete, mi kijöttünk a srácokkal kertészkedni kicsit- Köszönöm a támogatást @fu” – írta bohókásan.

A humor vonaton a nap további részében sem volt fék, Azahriah ugyanis Instagram Stories-ba rakott ki egy képet, amin álmos szemekkel tart a kezében egy zacskót, benne ahogy a jardok mondják „ismeretlen növényi törmelék„-kel. A zenész még egy nyugágyas matricát is rakott a képre, hogy érthető legyen, nagy a chill. A valóság persze az, hogy a zacskóban sima smack leveshez való fűszer van, Azahriah a következő Story-jában le is leplezte, hogy épp tésztát főzöget.

Ettől függetlenül a chillre tényleg szüksége van a zenésznek, hisz nemrég Missh szólt be neki szintén Instagramon, megkérdőjelezve Azahriah rocksztár státuszát. Emberünk rögtön visszaszúrt:

„Ezt elfelejtetted a fejemhez vágni, amikor a benzinkúton képért jöttél oda és arról áradoztál, hogy mi vagyunk Desh-sel az új nagy hullám. Én a Pizza King type repesek közül téged gondoltalak az egyetlennek, aki annak ellenére, hogy trash, legalább autentikus, mert real. Sajnálatos”  – írta, hol máshol, mint Instán.

A történet most ott tart, hogy G.w.M. is beszállt a beefbe, méghozzá az alábbi, Insta (hát persze!) történetével:

Na te kis szaros. Most már nagyon nagy ember vagy amúgy komolyan. Tényleg vegyél vissza az arcodból, mert ez már nagyon gusztustalan stílus, ahogy beszélsz. Mi az, hogy Pizza King type reppesek? Már akkor fellépni jártunk, amikor még azt sem tudtad, hogy mi lesz belőled, ha nagy leszel. Most már tényleg jó lenne visszavenni a szádból, mert nagyon elhiszed magad öcsém. Örüljél annak, hogy ha a Missh rólad beszél. Hát bazdmeg sosem leszel egy Missh, egy igazi kis senkiházi buzi vagy, egy tiszteletlen kis köcsög gyerek.

Ehhez már tényleg kell egy nyugicigi.