Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • 66 év meztelenkedés után megszűnik a Playboy nyomtatott verziója

66 év meztelenkedés után megszűnik a Playboy nyomtatott verziója

Offmedia- 2020.03.19. 19:54
Hát persze, hogy ez is a koronavírus miatt.
A Playboy bejelentette, hogy az év végéig nem adnak ki több nyomtatott magazint.

Az 1953-ban, néhai Hugh Hefner által alapított magazin készítői már egy ideje gondolkodnak a lépésen, hisz a print eladásai folyamatosan csökkenek, de a koronavírus-korszak beköszöntével kicsit előbbre hozták a döntésüket. 

"Ahogy a koronavírus-járvány befolyásolta a gyártást, úgy lett számunkra egyre nyilvánvalóbb, hogy rá vagyunk kényszerítve, fel kell gyorsítanunk a választ egy már korábban is napirenden lévő kérdésre: miként alakítsuk át az amerikai nyomtatott magazinunkat" - mondta Ben Kohn, a Playboy Enterprises vezérigazgatója egy nyílt levélben. "Úgy döntöttünk, hogy a 2020-as tavaszi kiadás lesz az utolsó, ami az amerikai újságárusokhoz kerül" - tette nyilvánvalóvá. Az amerikai print már így is havi helyett negyedévente jelent meg, és a tervek szerint a járvány végeztével sem tér vissza a magazin, szimplán néha egy-egy speciális kiadványuk lesz. A magyar kiadás már tavaly novemberben el lett kaszálva. A digitális verzió továbbra is elérhető lesz.


A Playboy címlapján többek között olyan sztárok tűntek fel az évek alatt, mint Kim Basinger, Pamela Anderson, Drew Barrymore, vagy épp Mariah Carey.

(Hypebeast)

Hozzászólások