Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • A GTA V színészei élőben is eljátszották a játék egyik ikonikus oltását

A GTA V színészei élőben is eljátszották a játék egyik ikonikus oltását

Offmedia- 2021.01.14. 16:36

Minden idők egyik legsikeresebb videójátéka, a Grand Theft Auto V közel 7,5 év után is szép számban fogy, a több millió játékos pedig rögtön az első küldetésben megtapasztalhatta a sorozat talán legcsodálatosabb oltását, mely most élőszereplős feldolgozást kapott.

A prológus utáni bevezető küldetésben ismerhetjük meg a három főszereplő egyikét, Franklin Clintont, és barátját, Lamar Davist. A misszió tekintve, hogy a játék elejéről beszélünk, nem túl nehéz, szimpla kocsikázás az egész, de a lezárulta előtt betekintést nyerhetünk a két karakter csipkelődő kapcsolatába egy Lamar által lezavart oltás által, amit azután vág le, hogy Franklin nem akarja behívni magához a házába.


Az oltás, melyben Lamar emberünk frizuráját, csajozási képességeit, és ex-barátnője új pasijait hozza fel, legendás lett, és hamar mémként élt tovább. Az oltásra egy gyönyörűen elnyújtott n-betűs szó teszi fel az i-re a pontot. 

A PlayStation Haven jóvoltából most a szinkronszínészekkel, Gerald “Slink” Johnsonnal és Shawn Fontenóval játszották újra az ikonikus jelenetet, és azon kívül, hogy Franklin karaktere az eredetiben nem visel sapkát, minden stimmel: a helyszín, a laza mozgás, a ruhák, és persze a híressé vált szöveg is.

(Kotaku)

Hozzszlsok

rdekes lehet