Keresés
10O
Budapest
2017.10.23., hétfő (Gyöngyi)
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Akkor szép az élet, ha zajlik! Floridában legalábbis mindenképp!

Akkor szép az élet, ha zajlik! Floridában legalábbis mindenképp!

Offmedia- 2015.12.28. 10:00
125
Hihetetlen mik történnek ott, de tényleg.

Az ünnepek alatt sem csillapodtak a kedélyek Floridában! Az elmúlt egy hétben komolytalanabbnál komolytalanabb bűnesetek történetek a városban. Egy gyanúsítottat, akit a rendőrség keresett valami csip-csup ügy miatt, megevett egy aligátor,miközben egy bokorban bujkált. Egy másik fószer pedig inkább kirabolt egy szexshopot, mint hogy fizessen a kasszánál, mert elmondása szerint nagyon szégyenlős.

Az egyik legröhejesebb eset pedig a napokban történt. Az 55 éves Dawn Meikle péppé verte ferjét, mert az megállás nélkül fingott a hitvesi ágyukban. Az első pár galambot még nyugodtan fogadta a hölgy, de a sokadiknál már eljárt a keze. Pontosabban a könyöke. Azzal sorozta ugyanis meg a mellette fekvő férfit. Ez azonban nem volt elég, egy jól irányzott rúgással kitessékelte az urát az ágyból, aki miután visszakászálódott neje mellé, folytatta a szoba elgázosítását.

Nem kellett volna, mert felesége ütötte tovább. Ezt a férfi, aki kisebb sérüléseket szenvedett a mellkasán, később megelégelte és befogta a heveskedő nő száját a "saját érdekében. Ezután Dawn beszaladt a fűrdőszobába és onnan hívta a rendőrséget, miközben egy gázspray-el (a sors inróniája) próbálta férjét távoltartani.

Forrás: Florida Arrests

A rendőrök mindkettőjüket őrizetbe vették, de vádat csak az asszony ellen emeltek családi erőszak miatt.

Noooormális??

(complex.com nyomán)

Hozzászólások

#OFFHetiKvíz

Azt gondolod, mindent tudsz Rihannáról? Lássuk!
Forrás: Getty Images
Játszom