Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Ez gyorsan ment - edzésre várják J. Cole-t a Detroit Pistons csapatánál

Ez gyorsan ment - edzésre várják J. Cole-t a Detroit Pistons csapatánál

Kócsi- 2020.08.04. 13:31
Ha másért nem is, marketing szempontból nagyszerű húzás.

Eleddig még sosem volt rá példa, hogy valamely ismert rapper a zenei-karrierjét megszakítva profi kosarasnak állt volna. A kilencvenes évek végén Master P ugyan két alkalommal is kopogtatott az NBA ajtaján, ám a hiphop mágnás végül nem tudta átlépni a küszöböt, és „csak” néhány előszezonbéli mérkőzésen léphetett pályára - először - a Charlotte Hornets, majd a Toronto Raptors színeiben.

Tulajdonképpen már ez is óriási bravúrnak számít a maga nemében, hosszútávú szerződést azonban egyik gárdánál sem sikerült kicsikarnia, hiába dobott csereként beszállva 8 pontot az akkor még Vancouverben állomásozó Grizzlies-nek egy, a tévében is közvetített edzőmeccs alkalmával.

Azóta viszont egyetlen hasonló kiruccanásra sem került sor, pedig napjaink hiphop-ja rogyásig van kosarazgató előadókkal, elég csak Quavo, Lil Dicky, meg persze 2 Chainz nevét megemlíteni elöljáróban.

No meg persze J. Cole-t sem ildomos kihagyni a legjobbak közül, aki Master P állítása szerint pont arra gyúr, hogy bekerüljön egy NBA csapat keretébe. Habár hihetetlenül hangzik, de akár össze is jöhet neki a vállalás, hiszen, miután P kikotyogta a dolgot a TMZ-nek, a Detroit Pistons-nál valaki azon nyomban klaviatúrát ragadott, és Twitteren (!) edzésre hívta a 35 éves rappert. Az egykor szebb napokat is megélt franchise agyafúrt PR-osai nem bíztak semmit a véletlenre: még egy 15-ös mezszámmal ellátott J. Cole dresszel is megbolondították a szóban forgó posztot.

Hozzászólások

Érdekes lehet