Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Megrohamozták a jegy nélküli fiatalok a chicagói fesztivált, több tucatnyian ugráltak át a kerítésen

Megrohamozták a jegy nélküli fiatalok a chicagói fesztivált, több tucatnyian ugráltak át a kerítésen

Offmedia- 2019.08.06. 12:37
Edzeni kell az Area 51 ostromra.
Négyszázezer látogatót vonzott a hétvégén megtartott chicagói Lollapalooza fesztivál, melyen többek között Childish Gambino, Ariana Grande, Lil Wayne, 21 Savage, Flume, és rengeteg más előadó tette tiszteletét. A közel 100 ezer forintos bérletet viszont nem minden bulizni vágyó fiatal tudta vagy akarta kifizetni, ezért egy részük inkább úgy döntött, hogy nagyon látványos módon megpróbálnak beszökni, azaz megrohamozzák a fesztivál köré húzott kerítést. Az ostromról videófelvétel is készült.

A virális videón látszik, hogy közel 50 ember, néhol botladozva ugyan, de sikeresen átjut a kerítésen, melynek egy részét le is döntik a fiatalok. Egyetlen, lábprotézissel rendelkező srácot állítanak meg az épp megérkező biztonságiak, de végül mégis neki lett szerencséje (habár állítólag később ismét megpróbált bejutni).

A szervezők ugyanis egy egész kerítésrendsztert építettek ki a fesztivál köre, így aztán senki sem tudott bejutni az eseményre, mindenkit elkaptak, a hatóságok pedig kihangsúlyozták, birtokháborítást követ el, aki megpróbál beszökni. Eközben a 18 éves, műlábas, Mekailo Woodfork-nak a videót látva mind a fesztivál alapítója, mind az egyik fellépő, Rich The Kid felajánlott egy ingyenbérletet, így ő simán bulizhatott egész hétvégén. Ennek hatására reméljük jövőre senki sem próbálja meg levágni a saját lábát, hogy így keltsen szimpátiát a szervezőkben egy ingyen jegyért.


(Complex, YourEDM)

Hozzászólások