Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Megverték a troll 50 Cent graffitiket készítő művészt, de azt mondja nem hátrál meg és folytatja

Megverték a troll 50 Cent graffitiket készítő művészt, de azt mondja nem hátrál meg és folytatja

Offmedia- 2020.05.20. 17:43
Kórházba került, de újabb művek jöhetnek.
Forrás: lushsux
Egy Lushsux nevű utcai művész április óta azzal trollkodja 50 Centet, hogy más hírességekkel és politikusokkal mashupolja őket, majd a megálmodott művekeket hatalmas graffitikben örökíti meg. Így születhetett meg a Tump parókás szőke Fifty, az arctetkós 50 Malone, vagy akár a hatalmas hajkoronával rendelkező, Oprah Cent. A művész korábban is csinált mashupokat, de egyik sem ment akkorát, mint a Fifty-s művek, pláne, hogy a rapper is posztolt róluk, igaz először kissé megbotránkozva. A nagy troll 50-nél nem mindig lehet pontosan tudni, hogy mit gondol komolyan, és mikor viccel, de láthatóan bejöttek neki a képek, hisz a nagyrészét maga is megosztotta, az már más kérdés, hogy mindig valamilyen "ezt a srácot meg kell állítani, ez így nem mehet tovább!" felhanggal tette ezt. 

Hát most úgy tűnik valakik komolyan vették 50 kérését, és tényleg megpróbálták megállítani Lushsux-ot. Legutóbbi posztjában, melyet amúgy egy 50 Cent X Mike Tyson mashuppal illusztrál, azt írja, hogy megtámadták az utcán és kórházba került, miután egy 6-7 fős társaság megverte.

"50 még több falra fel akar kerülni? Sajnálatos módon 6 vagy 7 püréagyú betalált az utcán és kórházba kerültem miattuk. Eddig nem akartam felhozni azt a sok szart, amit el kell szenvednem, mert vicces képeket rajzolok falakra, de talán most jött el az ideje, hogy megtegyem. Folyamatosan verekedésekbe keveredek emberekkel az utcán, akik valamiért kényszert éreznek arra, hogy belémkössenek. Elég fárasztó, de nem fogok leállni, mert tudom, hogy 99,8%-a az embereknek jót nevetnek a műveimen és nem szociopata férgek" - írta és egy véres képet is mellékelt hozzá.


Fifty nem túl együttérző módon reagált, szimplán annyit írt, hogy habár valakik megverték a művészt, de erről nem ő tehet.

Hozzászólások

Érdekes lehet