Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Michael B. Jordant választották idén a legszexibb férfinak

Michael B. Jordant választották idén a legszexibb férfinak

MTI- 2020.11.18. 15:47
Michael B. Jordant, a Fekete párduc sztárját választotta a legszexibb férfinak idén a People magazinJordan a People magazin pénteken megjelenő dupla kiadásának címlapján szerepel.

Jordan egymást követően a harmadik fekete színész, aki az évente odaítélt popkulturális elismerést elnyerte. 2018-ban John Legend, tavaly pedig Idris Elba kapta a legszexibb férfi címet a People magazintól. A 33 éves színész a keddi bejelentéshez annyit fűzött hozzá, hogy „kellemes érzés”, és ez egy olyan klub, amelybe szívesen tartozik.


Jordan gyermekszínészként kezdte pályafutását olyan amerikai tévésorozatokban, mint az All My Children. A hollywoodi áttörést A megálló című film hozta meg számára 2013-ban. 2015-ben a Creed: Apolló fiában kapott szerepet, három évvel később pedig a Fekete párducot alakító Chadwick Boseman ellenfelét játszotta a nagy sikerű képregényfilmben.


Jordan a hollywoodi sokszínűség szószólója, produkciós cége elsőként vezetett be olyan irányelveket, melyek előírják, hogy a produkciók változatos színészgárdát és stábot foglalkoztassanak. A színész idén vette fel a kapcsolatot a Color of Change nonprofit antirasszista szervezettel, mellyel közösen antirasszista tartalmú és feketéket ábrázoló történeteket akarnak megfilmesíteni.

Hozzszlsok

rdekes lehet