Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Szájmaszkos nagymamáknak öltözve játszották ki a rendszert és vettek alkoholt a TikTok tinik

Szájmaszkos nagymamáknak öltözve játszották ki a rendszert és vettek alkoholt a TikTok tinik

Offmedia- 2020.07.19. 15:01
Forrás: TikTok
Amerikában, ahol 21 éves kortól lehet csak alkoholt vásárolni, igazi művészet a tinédzserek számára mindig új taktikákat kitalálni a vágyott italok beszerzésére. A jó öreg kamu személyitől kezdve, egészen a "lefizetem a bolt előtt ücsörgő hajléktalant" stratégiáig sokféle verzió működhet, de az USA-ban extra erősen tomboló pandémia, és az ezzel együtt járó kötelező szájmaszkhasználat egy új utat nyitott meg a tinik számára a megtévesztésre.

A TikTokon kezdett terjedni a trend, melyben fiatal lányok nagymamáknak öltözve, erős sminket használva, néhol pedig halloweeni öregmaszkokat felvéve mentek be boltokba, hogy aztán a kötelező szájmaszkkal rejtsék el az álca esetleges hibáit. A cél természetesen az eladók átverése, és ezáltal az alkohol beszerzése volt, a trükk pedig a videók alapján működött, hisz boldogan, táncolva jöttek ki a boltokból, kezükben a zsákmánnyal, egyesek még azt is hozzátették, hogy az eladók aggódni kezdtek, hogy ilyen idősen elbírják-e azt a sok üveget. 

A különböző vidik több milliós nézettségre tettek szert, de mikor a TikTok buborékon kívül is terjedni kezdtek, a lányok inkább vagy törölték azokat, vagy pedig privátra tették, de szerencsére az internet ennél nehezebben felejt, tehát alább lehet csekkolni pár példát.

Forrás: TikTok

Forrás: TikTok


Hozzászólások

Érdekes lehet